Thursday, 21 July 2011

Mengamit Kenangan...PART 2- Ain @Cikun

Seterusnya....manusia kedua aku kenal di bumi Kipsas ialah...Ain @ Cikun hehehehe..ntah mcmana nama tue blh lekat kt nie hahahhahaa...tp best gak kn .... Ain nie aku byk gler knangan ng die...sedih,lucu,gembira cukup rase la katakan hahahahahaa.....apa2 pun trjadi kami still ferz until now..skrg sma2 blajar kt UKM walaupun kami dh xsama kos..tp still satu blok..tu yg seronok..hehehheehe..still kecoh mcm dulu2 gak hehhehee...

kalu nk cter memori aku ng ain kt kipsas byk sgt...tp kalu yg sdih tu plg aku ingt..salah paham antara aku ain ng nida..nida nie nnt aku cter psl die dlm post seterusnya hehhee...ntah mcmana blh jd gtu,,,nk slh kn sape pon xtaw..hahahhaaha...lucu kalu pk..ain nie berkeras xtgur aku...smpai satu sem gak ktrg xbtegur,..last2 ku la mgalah demi persahabatan hehheeh ce waaahh...

skrg kami still mcm dulu2..hahhahaa..nk taw story lg lucu..terjadi pd satu malam ain dtg kt blik aku (Kolej Keris Mas,UKM)...waktu tue aku ng baitil (akan didesribe dlm next post) ttgh syok2 layan kapoowwwww..hahhaaha...ain tanya: akak ada nk pesan apa2 ain nk turun bwh nie basuh baju...hhahaha aku tgk n ckp xde..hehhehee....sbb dok kusyuk layan cter kn..maklumla zizan hahhahahaa...die pon trun la ke bawah..aku pon xpk apa2 la kn..dh bese die pon trun sorg orait je..lgpon awal lg...xsmpai beberapa minit lbh kurng 10 minit la gtu..aku nie tgh ketawa tbahak2 tgk cter tu zizan pkai yg kt tengkuk tu kalu takut patah hahhahaaa....cik lah (akan didesribe kn) tpon  aku gtaw ain jtuh tangga..aku ckp btul ke..rase xcaye lak..hehhehehe..tp aku ng baiti trus begegas ke bwh..huhuuhu..mula2 rase lucu..last2 tgk ain xleh bangun.aduh syahdu ku rase..huhuhu..risau gak sbb time tu exam...hehhehehee..mjur bi..hahhahahaha...aku ng baiti trus menemaninya mnaiki ambulance hehhee..mjur ain xcdera truk...tp merasa la pkai yg kt tengkuk tu mcm zizan pkai dlm cter yg aku tgk hahhhahahaha....tu yg xblh tahan sgt nk gelak.....tp ain kuat siap blh lg g exam..hehhhee...sempat lg ktrg semadikan time tu ng gbr hahhahaa..gbr tue xleh la nk share  la nt ain marah hehehhehehe....

Tula serba sedikt kenanagn bersamanya..walau apa pon yg trjadi kenangn kita xkn pnh aku lupakan...tmbh2 kt kipsas...hehehehhehe byk sgt yg seronok...hehehehehehhee...time2 tibe nk pose ni kn lg la rindu waktu dulu2..huhuhuhu..hope kita akn trus bersahabat sampai ble2 AMIN....semoga ko sntiasa bahagia...muaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh...syg ko ain.......hehhe

No comments:

Post a Comment

Hida Qistina Banner

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!
There was an error in this gadget

My Anniversary Wedding..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers