Sunday, 23 October 2011

Mengamit Kenangan...PART 5 Cik LAh

   
Cik Lah yg Cumil.... ;)



 Hello blogger...hehehhee..apa kbr?? aku nk smbg balik siri mengamit kenangan nie.... so my stories today about Cik Lah... Gadis dari negeri kelantan... Rantau panjang tempat barang bebas cukai..hehehhee...kat situ aku nk g beli brg2 kwin nnt..hhehehe....

  Cik lah kwnku dr kipsas jgk sbb tue die tersenarai dlm siri mengamit kenangan nie...hhehehee...cik lah yg comel nie namanya ramlah bt ibrahim...aku panggil die cik lah jer.... umur die 24 thn..so aku ng die mmg masuk sgt ler kan..walaupun aku ni expired umur skit dr die,,,tp setahun je kot hahhahaa....

   Die pon salah sorg tempat luahan isi hati aku...thanks ler sbb sudi jd bantal aku time aku sedih hehehhee....skrg die pon blja kt ukm gak..tp kos berlainan..die amik usulludin & falsafah..HEBAT bak kata ustaz fadhli..hehehhehe,,,,walaupun lain kos ktrg tetap rapat cm dulu2 kt kipsas...dh namanya satu kolej & satu blok..kui2..

   cik lah sem nie duk satu bilik ng ain...mmg gempak lerrr....kalu roomate aku blik bilik diorg ler aku check in sehari dua hehhehee....tp skrg roomate aku da insaf...jd aku jrg la check in hahahhaa... kdg2 aku lepak2 tgk citer jela...bt pgetahuan korg cik lah nie la tmpt sponser cite tbaik kt blok aku....tmbh2 cter korea...perhg...xblh bla beb..pantang ler ada citer baru mmg abs ler kne rembat ng aku hahahhaa...

Gambar time Dinner KKM...hehhee sweetkn??
   anway thanks  la cik lah sbb sudi jd kwn aku..arap2 hbgn kite akan kekal hingga akhir hayat aku...sayang ko sgt2....muuauauuauauaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh...... ( ", )





No comments:

Post a Comment

Hida Qistina Banner

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!
There was an error in this gadget

My Anniversary Wedding..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers