Wednesday, 18 April 2012

My Hepi Wedding....


Salam u all...apa kbr? Sekian lama xberblogger nie...rindu plak..alang2 ari ni aku rest... berblogger la jap ek... skrg dh 3 bln lebih aku nikah ng My Hubby tersyg AMAR MA'ARUF.... maseh mcm tak caye.... punya la byk dugaan aku ng die akhirnya aku menjadi miliknya Selamanya INSYAALLAH...... Syukran tak terhingga bt ALLAH SWT kerana kurniaNYA dpt kami mengecapi impian kami....

So, After married pastinya korg nk taw betapa lain hidup aku lps bergelar wife... Alhamdulilah kerana aku memiliki seorang suami yg amat memahami... kami hdp secara berserderhana skrg namun bahagia kerana xde pon risau ble kuar org nk chicat chitcat belakang... walaupun hdp xmewah tp kami hepi sbb masing2 dh ada dpn mata.. aku ng my hubby jrg sgt kuar sejak kawen ni...lbh suke melepak kt umah..seronok abskan masa same2....manja2 ye x..hehhehee...

Aku nk ucapkan setinggi terima ksh pd sbht2 yg sudi dtg kt majlis akad nikah aku walaupun xramai...aku hepi dan bersyukur kawan2 baik aku ada di sisi waktu aku menghadapi saat getir utk menjadi raja sehari... baitil, ain , huda, nadia, pie, akmal, amat, teha.....tak lupa pd ustazah safiah dan anak2 buahnya yg sama2 menjayakan majlis aku yg serba simple nie....jasa kalian xdpt ku balas.....

After je lps akad nikah dan jamuan ringan, family aku terus ke rumah my mertua di pekan utk sambut menantu yg dibuat juga secara serderhana sepertimana yg kami berdua inginkan...walaupon pelik sikit majlis besar blh aku xbt lg tp smbut menantu dulu..is ok... yg pntg yg wajib kn...walaupon majlis tu simple tp sweet sgt..thanks all my family in law di pekan kerana menyediakan satu majlis yg saat indah...alhamdulilah.... sbht2 yg hadir ke pekan nadia , akmal and baitil je tp xpe...yg pntg semua dh pon selesai.. lps makan... my family terus berkejar ke balik ke terengganu pulak my big brother nk tunang pulak, huhuhu..sian mama ng abh penat layan anak2 diorg ni kn..nk wt cne adk aku dh xblh tguu sgt nk tunang...so tpksa.... semuanya skrg dh settle.... lega rasanya.....

So, skrg mmg nk bt majlis sblh aku cume xtaw tarikh yg sesuai sbb sem ni sgt bz... aku pon dh stat praktikal after 2 hari abs exam ni huhu... kt Ahlan Press sbgai reporter arab...huhuhu takutnya tp aku kne cube sbb pgalaman ssh nk dpt kn... insyaallah bile dh dpt tarikh yg sesuai akan diumumkan kpd sbht2 yg xdpt hadir pd akad nikah aku blh la dtg yer.... thanks jgk aku ucapkan pd kwn2 di ukm yg byk bg hadiah kt aku... tak lupa prof Ghani pon bg set jag dan gelas yg cantik sgt..... terima kasih semua.....








Lastly, aku harapkan korg doakan aku cpt dpt baby yer..hehhehhe xsbr nk jd ibu nie... mula2 niat nk merancang..tp pk2 sape kita nk halang rezeki tuhan kn..so, i and my hubby wat kptusan utk dptkan baby secepatnya... Mohon doa dr sbht2...so, harap2 dptla gud news dlm masa terdekat nie... Semoga hidup kami lebih baik dgn rezeki yg tuhan akan kurniakan insyaallah... AMIN....

1 comment:

Hida Qistina Banner

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!
There was an error in this gadget

My Anniversary Wedding..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers