Sunday, 23 October 2011

Fiza & Farah Penemanku di Ukm....

Gambar dlm kuliah hahhaha...
siap kena marah ng fiza sibuk nk bergambar sgt....
yg tdung hitam Fiza.. yg tdung biru cair Farah..
yg tdung biru pekat aku laa hhehehehe...


     Semester 3,ni la sem yg pling tension bg aku..maklulah dh dpt modul pengkhususan aku...korg taw kn aku ni tpksa masuk kos arab nie..huhu...pd mulanya aku ras ok ckit sbb budget2 aku dpt la modul sejarah..aku mmg minat sgt ng sejarah..tetibe,guey dpt modul bahasa...

    Nak nangis xkuar air mata dh...nk gelak pon xde mood...time tue aku tgk ramai ler yg bengkak2 mata xdpt apa yg diorg.. tmasuk ler my sis mate aku hehehehe...tp aku pelik aku wat bodoh jer ng apa yg aku dpt...huhu ..       


         Aku ni bkn xsedih cume tetibe rasa redha jer..yela kalu aku nangis pon Puan MAheram xkan tarik balik nama2 tue..mungkin da rezeki aku kn...aku pon terus jer daftar subjek bahasa dgn pasrahnya...

    Masa tue aku jumpe geng2 bahasa termasuk la fiza and farah....masa sem 1& 2 aku xsmpt nk rapat sgt ng diorg hehhehee...ms tue member kamcing aku ipah & ubaiy...disbbkn ptukaran modul dan sbgnya...aku xleh la nk kamcing ng diorg cm dulu...So aku dpt la member baru aku dua org nie....aku ni no hal jer...org peramah cam aku ni campak mane2 sekejap je dpt kawan..hehehhehehe

   Nak citer psl farah nie....Full name die farah alwani bt osman...bdk kepong..kalu blh nk balik jer tiap minggu cian aku asyik kene tinggal..huhu...farah ni muda setahun jer dr aku..tp fun la kawan ng die coz umur xbyk beza so sng ler memahami aku....Paling best time mgusik die sbb farah agak penakut jgk hehhehehe.... mula la muka die cam nmpk hantu hahahhaa...bile tanya die mesti  jawab : "issshhh kak jgn la ckp" come tul ayat die hehheheee.....die nie ng saerah sis mate aku mmg xbpe ngam keje nk bercakaran jer..tp ala2 manja la gitu...ada jer celoteh diorg nie...hehehhehe...tula farah..

  Ok, skrg nk story psl fiza lak...Fiza ni umur die sama ng aku...sama otak giler2 cam aku gak la...mmg kalu dilayan abs la...yg tutup telinga mestilah si saera ng farah hahahhaa...nasib korg laaa..... fiza nie org kelate.... pasir mas xslp...sbb tu come...arap2 lepas aku kawin die akn ikut jejak aku plak..hehe... fiza ni mmg kwn baik si farah sejak dr kuis lg...hehhehe so skrg aku la jg pengacau antara diorg berdua..aku xpeduli...nk kacau gak hahhahaa....

    Hidup aku di UKM skrg tak terasa sunyila sejak diorg ada dlm hidup aku..diorg kwn yg baik..sgup jd tempat luahan aku hehhehehe....thanks korg...tanpa korg mungkin sem 3 akan jd sem kejatuhan aku...tp dgn adanya korg aku lebih bersemangat nk study...nk naikkan pointer semester nie...hehehhee....INSYAALLAH...

 Syg korg....muaaahahahahahhahaa.... :)  

No comments:

Post a Comment

Hida Qistina Banner

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!
There was an error in this gadget

My Anniversary Wedding..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers